Bedste proteinpandekage-mix: Min favorit blandt 3 produkter

I hverdagen er der havregryn og en proteinshake på menuen. 

Men i weekenden er der boller og proteinpandekager 🤤

Hvis du skal finde de bedste proteinpandekager, ender du med et højt pandekagetårn – der er nemlig mange muligheder. 

Herunder er mine favoritter 🥞

#1 Bodylab Chocolate Chip

8/10 point

Protein: 31 gram
Kalorier: 381 kcal
Sukker: 6,2 gram

Chocolate Chip udgaven fra Bodylab er min klare favorit. Den kan sagtens glide selv - selv uden topping 🥞

100 gram pandekage-mix giver cirka to pandekager, og så har du en morgen-snack med 31 gram protein.

Steg dem sprøde i en smule fedtstof, put eventuelt en lækker topping på, og nyd en lækker pandekage fyldt med protein.

#2 Bodylab Ultimate Chocolate

6,5/10 point

Protein: 30 gram
Kalorier: 358 kcal
Sukker: 1,2 gram

Jeg synes, at noget af det bedste proteinpulver er med smagen "ultimate chocolate" - så pandekagerne skulle også prøves.

Jeg blev ikke skuffet, men det er heller ikke de bedste, jeg har smagt. Forestil dig en meget tynd og lidt tør chokoladekage.

Jeg smed lidt ekstra topping på, og så smagte det magisk. Husk, at du finder et stort udvalg af toppings hos Bodylab.

#3 Bodylab Classic

6/10 point

Protein: 30 gram
Kalorier: 347 kcal
Sukker: 1,6 gram

Når jeg vurderer den klassiske smag fra Bodylab, bliver jeg først nødt til at stille spørgsmålet:

"Har chokoladestykker nogensinde gjort en pandekage dårligere?"

Mit svar er et klart: Nej.

Derfor bliver jeg nødt til at give Bodylab Classic en dårligere placering end "Bodylab Chocolate Chip".

De smager næsten ens, men chokoladeknapperne gør en stor smagsforskel.

Hvordan laver du dejen med proteinpandekage-mix?

Er du ikke en ørn i et køkken? 

Bare rolig. 

Opskriften på proteinpandekager er fuldkommen idiotsikker. 

Sådan gør du: 

1) Put 90 gram pandekage-mix (4 spsk) i en skål.

2) Tilføj cirka 100 ml mælk eller vand, og rør sammen.

3) Steg i et par minutter på hver side, indtil de er sprøde og gyldne.

90 gram pandekage-mix giver to mindre pandekager, som er et fint supplement til morgenmaden. 

Et lille protip er at tilføje væsken en smule ad gangen. Jeg kan godt lide, at pandekagerne er lidt tykkere, og dejen bliver hurtig meget flydende, hvis der kommer bare en smule for meget væske i. 

Herudover laver jeg dem altid med mælk, men på pakken står der, at man både kan bruge vand og mælk. 

Ps. Du kan også lave dejen i en shaker i stedet for en skål. 

Kan du lave dine egne proteinpandekager?

Her får du en simpel opskrift, så du let kan lave dine egne proteinpandekager med banan og chokolade.

Det skal du bruge:
Opskrift giver cirka 8 pandekager. 

  • 1 banan
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk bagepilver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk salt
  • 35 g havregryn
  • 33 g chokolade-proteinpulver

Mix alle ingredienser – brug eventuelt en stavblender, og steg dem i en smule fedtstof, indtil de er gyldne og gennembagte.

Denne test er skrevet og udført af mig - Frederik. Jeg ved formentligt ikke mere om træning end dig - til gengæld har jeg taget mig god tid til at teste produkterne. Herover får du min ærlige mening.

Er der et produkt, du vil have, at jeg tester? Eller har du feedback til denne sammenligning?
Send en email til: info@fredesforslag.dk
Frede
Frederik
Ejer og redaktør