Functional Nutrition proteinbar: Point fra 1 – 10

Fredes forslag er min ting – jeg er dommeren. I got the pooooower. 

Men. 

Nogen gange får jeg input fra min kæreste. Hun har prøvet mindst lige så mange proteinbarer som mig. Det har bare taget længere tid for hende at finde en bar, hun er vild med. Men den har hun fundet nu. 

Functional Nutrition proteinbar anmeldelse: Vurdering af pris, smag og konsistens

Bedste proteinbar fra Functional Nutrition
- "Min kæreste elsker den her: 22,5 point"
Fredes favorit proteinbar
Frederik
Redaktør og ejer
- "Min kæreste elsker den her: 22,5 point"
Fredes favorit proteinbar
Frederik
Redaktør og ejer
Bedste proteinbar fra Functional Nutrition

Om

Functional Nutrition Chocolate & Hazelnut er min kærestes favorit – det er ikke min, men den er faktisk meget god. Én af de ting, som alle andre kan lære af Functional Nutrition, er at lave lange barer. 

Der er allerede nu en konsensus om, at en standard bar vejer 55 gram. Hvorfor skal de gram pakkes sammen til en lille kompakt bar? Gør som Functional – lav en lang og tynd bar. Det er super lækkert. 

Se næringsindholdet herunder – der er intet vildt i hverken positiv eller negativ retning. 

Næringsindhold - Bodylab Chunky Chocolate

Functional Nutrition Chocolate & Hazelnut er go’. Den er lang. Og den er crispy. Jeg ka’ godt li’ den – jeg giver den 22,5 ud af 30 point. De fordeler sig på 7 point for smagen, 7,5 for konsistensen og 8 for proteinindholdet. 

Den smager rigtig godt og rammer den perfekte kombination mellem blødt og sprødt. Køb den, hvis du ligesom jeg, er vild med lange proteinbarer – det er hermed blevet mit nye kvalitetsstempel. Næste gang finder jeg målebåndet frem, når jeg skal teste en bar 🤓

Functional proteinbaren indgår i min sammenligning af proteinbarer

Vil du se, om barerne fra Functional kan hamle op med proteinbarer fra andre brands? Så læs min test, hvor jeg har smagt 12 forskellige for at finde den bedste proteinbar