Anmeldelse af Functional Nutrition Designer Whey

Det kan godt være, at designet er ret fedt, men det er altså ikke nok til at charme mig – lad os se, hvad produktet rent faktisk kan.

Min kæreste har købte Functional Nutrition Designer Whey for at lave milkshakes, smoothies og lignende – og jeg fik lov til at lave en shake af det.

Smagen er ret intens og lidt anderledes i forhold til, hvad du får i chokoladevarianter fra andre brands. Konsistensen er også mere cremet og fyldig. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg er til det, men hvis du vil have en form for ’milkshake-erstatning’, så kan det være det bedste proteinpulver for dig.

Lad os tage kaste et blik på indholdet. Proteinindholdet er det laveste ud af de fem produkter i min proteinpulver test. Herudover er indholdet af fedt det højeste blandt de fem produkter.

Functional Nutrition Designer Whey - kæft en fed pose

Proteinindhold: 6
Smag: 7
Konsistens: 7
Proteinindhold: 6
Smag: 7
Konsistens: 7
Functional nutrition proteinpulver
- "Fedt design, høj kvalitet: 20 point"
Fredes favorit proteinbar
Frederik
Redaktør og ejer
- "Fedt design, høj kvalitet: 20 point"
Fredes favorit proteinbar
Frederik
Redaktør og ejer

Min vurdering

Det er let at shake, men konsistensen er lidt for tyk til min smag. Derfor lander scoren for konsistens på 7/10 point. Designer Whey får også 7 point for smagen, som er rigtig fin, men en smule sød. 

Scoren for proteinindhold kan kun lige snige sig op på et sekstal, og derfor lander den samlede vurdering på 20 ud af 30 point. Ikke dårligt, men heller ikke fremragende.

Her er Fredes forslag: Køb dette proteinpulver, hvis du vil have nogle lækre og søde milkshakes eller smoothies, men vælg en anden variant, hvis du vil lave traditionelle shakes med mælk eller vand.

 Functional Nutrition Designer Whey indgår i min oversigt over det bedste proteinpulver.