Barebells tilbud: Her er de bedste proteinbarer fra Barebells »

Barebells proteinbarer er nogle af de mest hypede – og det forstår jeg godt. I min sammenligning af proteinbarer er der hele 3 Barebells proteinbarer i top 5. 

Her kan du finde gode barebells proteinbar tilbud – og du kan læse mine tanker om de bedste barer.

Barebells proteinbarer - anmeldelse af 3 produkter

Herunder rangerer jeg de 3 proteinbarer fra Barebells, jeg har testet. De er alle rigtig gode, så det handler primært om, at du vælger den, der passer bedst til dig. Lad os starte med min favorit. 

#1 Barebells Peanut Crisp

Barebells proteinbar

24/30 point

Protein: 29 gram
Kalorier: 362 kcal
Sukker: 3,8 gram

Barebells Double Bite er den sprødeste blandt de mere end 10 proteinbarer, jeg har testet. Jeg giver 9 point for konsistens, 8 point for smag og 7 point for proteinindhold.

Jeg elsker den her proteinbar – forestil dig en müslibar, hvor proteinindholdet er 10 gange højere. Den er sprød, den smager godt, og så er den lavet uden tilsat sukker. 

Proteinindholdet trækker en smule ned, men smagen og konsistensen trækker så meget op, at jeg stadig anbefaler den. Hvis du tidligere har haft svært ved at få proteinbarer ned, så bør du prøve den her.

#2 Barebells Caramel Choco

23/30 point

Protein: 28 gram
Kalorier: 370 kcal
Sukker: 3,6 gram

Barebells Caramel Choco er en af de barer, jeg har testet, som smager allerbedst. Jeg giver 7,5 point for konsistens, 8,5 point for smag og 7 point for proteinindhold.

Jeg er normalvis ikke til bløde proteinbarer – men det her er undtagelsen. I 2022 snakkede alle om den her bar, og der var ret stor hype omkring den. Min holdning? Den lever op til hypen. 

Ligesom Peanut Crisp er der gået lidt på kompromis med proteinindholdet, men det gør ikke noget, når smagen er som den er. 

Her er de bedste tilbud på Barebells Caramel Choco.

#3 Barebells White Salty Peanut

Barebells proteinbar white salty peanut

23/30 point

Protein: 36 gram
Kalorier: 380 kcal
Sukker: 2,7 gram

Barebells White Salty Peanut har den bedste konsistens og det højeste proteinindhold. Jeg giver 7 point for konsistens, 7 point for smag og 9 point for proteinindhold.

Modsat andre proteinbarer bliver jeg ikke træt af at gumle på White Salty Peanut – den har en crispy topping af peanuts, som giver lidt lækkert knas. 

Barebells proteinbaren er uden tilsat sukker og indeholder cirka 1,5 gram pr. bar. Det er en del mindre end flere andre proteinbarer, jeg har smagt og anmeldt. 

Barebells White Salty Peanut er en af mine favoritter. Proteinbaren imponerer og leverer stabilt på alle parametre – smag, konsistens og indhold. 

Her er de bedste tilbud:

Barebells proteinbarer indgår i min sammenligning af proteinbarer

Vil du se, hvordan Barebells klarer sig i en sammenligning med andre brands? Så kan du læse min oversigt over de bedste proteinbarer.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Her besvarer jeg  nogle af de oftest stillede spørgsmål om Barebells proteinbarer.

Jeg synes, at proteinbarer fra Barebells smager rigtig godt. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det er det bedste brand indenfor proteinbarer. 

Der er ofte gode tilbud på proteinbarer fra Barebells. Jeg har samlet de bedste tilbud, så du kan finde den laveste pris. 

De 3 barer, jeg har anmeldt  indeholder mellem 16 og 20 gram protein pr. bar, hvilket er meget normalt for proteinbarer.