Barebells proteindrik anmeldelse (milkshake) – Er det Fredes Favorit?

Barebells_proteindrik

Vil du have et alternativ til sukkerholdige milkshakes, som får kalorieindtaget til at skyde i vejret? Så kan Barebells Milkshake være noget for dig.

Her får du en lækker, laktosefri og sød proteindrik, som indeholder 24 gram protein.

Vil du have min ærlige mening om Barebells proteindrikken? Så læs med herunder.

For dig, som vil have:

Ikke for dig, som vil have:

Godt valg for dig, som:

Dårligt valg for dig, som:

    Prioriterer lavt kalorieindhold

Vil finde den billigste proteindrik

   Vil have en sød proteindrik

Vil have mest mulig protein

   Vil have minimalt sukkerindhold

Om lidt kan du læse mere om næringsindholdet, men inden da giver jeg dig min vurdering af pris og smag. 

Barebells Milkshake Chocolate anmeldelse: Indhold, smag og pris

24 gram protein
Smag
75 kroner pr. liter
24 gram protein
Smag
75 kroner pr. liter
Barebells proteindrik proteinshake
- "Fin smag, lidt dyr"
Fredes favorit proteinbar
Frederik
Redaktør og ejer
- "Fin smag, lidt dyr"
Fredes favorit proteinbar
Frederik
Redaktør og ejer
Barebells proteindrik proteinshake

Om

Lad os starte med smagen – den var retti’ go’. Jeg mener dog, at den var en tand for sød til min smag. Hvis du ikke vil have en masse sødme, bør du kigge efter andre alternativer. Hvis du derimod gerne vil have en sød erstatning til mere sukkerholdige drikke, kan Barebells proteindrikken være et rigtig godt valg.

… Det er dog kun, hvis du har råd til den. Jeg har sammenlignet og anmeldt en håndfuld proteindrikke – og Barebells Milkshake har den højeste gennemsnitlige pris.

Den er lidt for dyr til mig i forhold til mine behov.
Hvis jeg prioriterede at finde den mest sukker- og kaloriefattige variant, ville jeg overveje denne drik, men der findes et par andre alternativer, der indeholder stort set det samme, som du kan købe billigere.

Barebells proteindrik (Milkshake chocolate) - næringsindhold

Her kan du læse mere om næringsindholdet. Det bliver dog mere tydeligt, hvis jeg sammenligner det med indholdet af andre shakes. Jeg har i alt testet fem forskellige produkter. Herunder kan du se, hvordan Barebells proteindrikken klarer sig.

Højeste proteinindhold – 5. plads.

Barebells Milkshake har det laveste proteinindhold af de fem shakes. Med 7,3 gram protein pr. 100 ml. får den en 5. plads. Førstepladsen i denne kategori er Bodylab Protein Ice Coffee, som indeholder 10 gram protein pr. 100 ml.

Laveste kalorieindhold – 1. plads.

Barebells proteindrikken har det laveste kalorieindhold af de fem shakes. Med 57 kalorier pr. 100 ml. stryger den direkte ind på 1. pladsen.

Laveste sukkerindhold – 1. plads.

Barebells proteindrikken har det laveste sukkerindhold af de fem shakes. Med 3,6 gram sukker pr. 100 ml. sikrer den sig 1. pladsen.

Laveste fedtindhold – 3. plads.

Barebells Milkshake har det tredje laveste fedtindhold. Den indeholder 1,3 gram fedt pr. 100 ml. Førstepladsen i denne kategori er Nutramino XL protein shake, der indeholder 0,2 gram fedt pr. 100 ml.

Det er ikke Fredes Favorit, men du kan overveje at prøve Barebells proteindrikken, hvis du vil have et lavt kalorie- og sukkerindhold.

Barebells proteindrikken indgår i min proteindrik-oversigt

Vil du se, om Barebells Chocolate Milkshake kan hamle op med andre færdiglavede shakes? Tag et kig på min oversigt, hvor jeg sammenligner forskellige produkter og kårer den bedste proteindrik. Her kan du også finde Fredes Favorit. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om Barebells proteindrikke.

Jeg mener, at den smager ret godt. Den er liiiiidt for sød til mig, men jeg giver en stadig en flot karakter på 80/100 for smagen. 

Barebells Chocolate Milkshake indeholder 24 gram protein, hvilket svarer til 7,3 gram protein pr. 100 milliliter. 

Barebells Chocolate Milkshake indeholder 188 kalorier, hvilket svarer til 57 kalorier pr. 100 ml. Det er en af de mest kaloriefattige drikke, jeg har testet.