Nutramino XL Protein Shake anmeldelse – min ærlige mening

Nutramino_XL_protein_shake

Ønsker du at finde en shake med et højt proteinindhold? Jamen, så har du fundet den nu. Nutramino XL Protein Shake indeholder 500 ml og 50 gram protein. 

Men så er spørgsmålet – er mere altid bedre? Min vurdering er, at Nutramino XL Protein Shake er et ret fint eksempel på, at mere ikke altid er bedre. Den halve liter fik mig faktisk til at savne de lidt mindre shakes på 330 eller 250 ml.

Jeg vil dog også starte med at sige, at hvis det er tilladt at bide den over og gemme den ene halvdel i køleren, så har jeg ikke noget imod den.

Herunder får du min ærlige mening om Nutramino XL Protein Shake.

Vil du se andet fra Nutramino? Tjek min anmeldelse af Nutramino proteinbarer.

Godt valg for dig, som vil have:

Dårligt valg for dig, som vil have:

Godt valg for dig, som:

Dårligt valg for dig, som:

   Vil have mest mulig protein

Prioriterer pris

   Vil have flere kalorier

Passer på med sukkeret

Nutramino XL Protein Shake anmeldelse: Indhold, smag og pris

50 gram protein
Smag
70 kroner pr. liter
50 gram protein
Smag
70 kroner pr. liter
Nutramino proteindrik proteinshake
- "Højeste proteinindhold"
Fredes favorit proteinbar
Frederik
Redaktør og ejer
- "Højeste proteinindhold"
Fredes favorit proteinbar
Frederik
Redaktør og ejer
Nutramino proteindrik proteinshake

Om

Jeg har givet Nutramino XL Protein Shake en smagskarakter på 75/100. Det er hverken den bedste eller værste, jeg har smagt. Min karakter er ikke givet ud fra den første slurk, men for helhedsoplevelsen. Ellers havde den været lidt højere.

Da jeg besøgte Muscle House butikken i Horsens for at købe proteindrikke, var Nutramino proteindrikken faktisk den eneste, jeg ikke kunne få. Jeg spurgte ekspedienten om, hvorfor de ikke havde denne på hylderne. 

Samtalen gik sådan: 

Mig: Øhhhm, den der Nutramino Xl shake?
Ekspedient: Jaer?
Mig: Har I den?
Ekspedient: Nej, det er der vist ingen, der har længere.
Mig: 
🙃

Hun mente, at de ikke kunne opstøves særlig mange steder længere – men bare rolig det er muligt. Jeg fandt dem faktisk på musclehouse.dk.

En af de store ulemper ved shaken er, at det er svært at finde den i kasser med 12 stk. Hos Bodyman kan du dog være heldig at finde en kasse med 12 stk. på tilbud.

Nutramino XL Protein Shake - næringsindhold

Hvis du vil være klogere på næringsindholdet, så giver jeg dig overblikket herunder. Jeg sammenligner Nutramino XL Protein Shake med de andre drikke, jeg har testet og anmeldt. Herunder kan du se, hvordan den adskiller sig.

Højeste proteinindhold – 1. plads

Nutramino XL Protein Shake har det højeste proteinindhold sammenlignet med de fire andre shakes, jeg har testet. Den indeholder 10 gram protein pr. 100 ml. og stryger derved direkte ind på en delt første plads sammen med Bodylab Protein Ice Coffee, som har præcist det samme proteinindhold.

Laveste kalorieindhold – 3. plads

Nutramino shaken indeholder det tredje laveste kalorieindhold. Med sit kalorieindhold på 82 kalorier pr. 100 ml. placerer den sig lunt i midten, hvor 1. pladsen indeholder 57 og kalorier og 5. pladsen indeholder 86 kalorier.

Laveste sukkerindhold – 5. plads

Nutramino proteindrikken er den shake, jeg har testet, som indeholder mest sukker. Den indeholder 10 gram sukker pr. 100 ml. Der er dog ikke tilsat sukker, hvilket vil sige, at sukkerindholdet stammer naturligt fra ingredienserne.

Laveste fedtindhold – 1. plads

Nutramino XL laveste fedtindhold. Shaken indeholder 0,2 gram fedt pr. 100 ml.

Vil du gerne have det højest mulige proteinindhold? Og måske lidt flere kalorier pr. drik? Så kan du godt overveje at vælge Nutramino XL Protein Shake. Det er ikke Fredes Favorit, men vi er jo alle forskellige.

Nutramino XL Protein Shake indgår i min proteindrik-oversigt

Vil du se, om Nutramino XL Protein Shake er blandt mine favoritter? Så tjek min sammenligning, hvor jeg kårer den bedste proteindrik

Er du mere til sødere drikke? Eller vil du have en drik med færre kalorier? Så tjek min anmeldelse af Barebells Milkshake

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om Nutramino XL Protein Shake

Jeg giver Nutramino XL Protein Shake en karakter for smag på 75/100. Den smager ret godt, men den er også lidt tung at få ned – og de 500 ml hjælper ikke. 

Nutramino XL Protein Shake indeholder hele 50 gram protein, hvilket svarer til 10 g protein pr. 100 ml. Det er proteindrikken med det højeste proteinindhold, når jeg sammenligner med de fire andre produkter, jeg har testet.