Bodylab Clear Whey anmeldelse: Er det prisen værd?

Bodylab Clear Whey fik andenpladsen i min søgen efter det bedste proteinpulver. Clear Whey fik også titlen som “bedste proteinpulver til vand”. 

Nu finder vi ud af, hva’ det ka’ i min lidt længere Bodylab Clear Whey anmeldelse. 

Bodylab Clear Whey anmeldelse: Indhold, konsistens og smag

Proteinindhold: 10
Smag: 7,5
Konsistens: 7
Proteinindhold: 10
Smag: 7,5
Konsistens: 7
Bodylab clear whey anmeldelse
- "Bedste proteinpulver til vand
Fredes favorit proteinbar
Frederik
Redaktør og ejer
- "Bedste proteinpulver til vand
Fredes favorit proteinbar
Frederik
Redaktør og ejer

Om

Her er de vigtigste pointer om Bodylab Clear Whey, du bør tage med i din beslutning, når du skal finde ud af, om det er et godt valg for dig.

Smag
Jeg synes, at de to smagsvarianter, jeg har testet, er friske og lækre. Jeg giver 7,5 ud af 10 point for smag. Jeg har prøvet Ice Tea Peach og Sweet Orange. Jeg foretrækker ikke én af dem over den anden – til gengæld er det rart at variere lidt. 

Pro tip: Smid et par isterninger i, så er der altså ikke et øje tørt længere. Det er langt bedre end en tung shake med mælk, når solen skinner – så er der sommervibes.

Du kan købe Bodylab Clear Whey i seks forskellige smagsvarianter – blandt andet Green Apple, Watermelon Splash og Rasperry Rush.

Proteinindhold
Bodylab Clear Whey har ét af de højeste proteinindhold af alle produkter på markedet – det bliver ikke meget bedre. Jeg kvitterer med en karakter på 10 ud af 10 point. Jeg tror, det er det første 10-tal, jeg nogensinde har givet, men det kan ikke være på andre måder. 86 gram protein pr. 100 gram er vanvittigt højt.

Konsistens
Er konsistensen god? Både ja og nej. Første gang, du shaker Bodylab Clear Whey, kan du godt få lidt af en overraskelse. For det skummer. Det skummer meget. 

Det kan gøre det svært at lave en dobbeltshake, fordi skummet gør, at du ikke kan shake mere. Det er dog ikke et stort problem med ét scoop og cirka 250 ml vand. 

Når shaken lige har stået lidt, og skummet har lagt sig, er konsistensen dog tæt på perfekt. Det minder mest af alt om saftevand – ikke tykt overhovedet. Sammen med den friske smag giver det en rigtig god oplevelse. Jeg giver ud af 10 point for konsistensen.

Fun fact: Bodylab skriver selv, at det lave indhold af laktose og fedt får produktet til at skumme – jeg stoler på dem, men jeg aner ikke, hvordan de ting er relaterede. 

Bonus-punkt: Andet indhold
Bodylab Clear Whey adskiller sig fra andre produkter på proteinindholdet – men også på det andet indhold. Der er en grund til, at det hedder “clear” – for det er sgu næsten Bodylabs svar på en Pepsi Max. Det er et godt valg for dig, der leder efter proteinpulver uden sukker og fedt. Se næringsindholdet herunder.

Næringsindhold: Hvad indeholder Bodylab Clear Whey?

Proteinpulveret indeholder 86 gram protein pr. 100 gram – og de 86 gram kommer fra rent isolat. 

Hvad betyder det? 

Jeg er så glad for, at du spørger. Det giver mig nemlig en undskyldning for lige at google det. 

Isolat betyder, at der har været ekstra filtrering. Her er proteinet blevet renset for ting som laktose, fedt og kolesterol. Det er ifølge Bodylab den mest koncentrerede form for valleprotein på markedet.

Den ekstra filtrering gør også, at Bodylab Clear Whey er et godt valg, hvis du er laktoseintolerant. Én ting er, at det smager godt sammen med vand – men det er også 99,8% laktosefrit. 

Hvordan laver du den bedste shake?

Hvis du vil have den bedste oplevelse, får du 5 tips i min Bodylab Clear Whey anmeldelse: 

1) Brug 250 – 300 ml. vand pr. scoop (30 gram el. cirka 3 spiseskefulde)
2) Hæld vand i shakeren, og put først pulveret i bagefter
3) Ryst grundigt, og lad shaken stå i et minut eller to, inden du drikker den
4) Put is i
5) Prøv nogle forskellige smagsvarianter

Så simpelt er det – og det smager lækkert.

Bodylab Clear Whey anmeldelse: Hvad siger alle andre?

Jeg er ikke den eneste, der har lavet en anmeldelse af Bodylab Clear Whey – faktisk har Bodylab fået mere end 2.400 kunder til at kvittere med en anmeldelse. Den gennemsnitlige score er 4 ud af 5 mulige stjerner. 

Her er 2 kommentarer, der er spot-on: 

Kasper skriver: “Clear Whey konceptet er genialt! Man undgår helt den kvalmende følelse der normalt følger protein shakes”. 

Tim skriver: “Smag i top. Det er prisen dog også, det trækker en stjerne ned”. 

Ved du hvad, Tim? Du har fat i noget. Lad os komme til konklusionen. 

Konklusion: Er det pengene værd?

Bodylab Clear Whey koster cirka dobbelt så meget som almindeligt proteinpulver af valleprotein – for eksempel Bodylab Whey 100. Men er det virkeligt så meget værd? 

Lad mig starte med at sige, at jeg godt kan finde på at købe produktet om sommeren for at få et afbræk fra den traditionelle shake med whey 100 og mælk. Meeeen det er lidt pricy. 

Her er 3 argumenter for, hvorfor du (måske) kan gå med til prisen.

1) Det indeholder 15-20 gram mere protein pr. 100 gram end “almindeligt” proteinpulver.
2) Du sparer penge ved at blande med vand 
3) Hvis du laver en daglig shake med 30 gram, koster det dig cirka 4 kroner mere at bruge Clear Whey (altså 120 kroner mere hver måned). 

Bodylab Clear Whey 100 klarede sig godt i test

Vil du se, hvilke andre produkter jeg har testet? Se min test, hvor jeg kårer det bedste proteinpulver

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Den vejledende pris er i skrivende stund 250 kr. pr. 500 gram. Én shake med Clear Whey og vand koster cirka 4 kroner mere end en shake med Whey 100 og mælk. 

Clear Whey indeholder 86 gram protein pr. 100 gram, hvilket er meget højt ift. traditionelt proteinpulver af valleprotein. 

Jeg har brugt produktet i cirka 3 måneder i 2022. Her har jeg prøvet to forskellige smagsvarianter.

Denne anmeldelse er skrevet og udført af mig - Frederik. Jeg ved formentligt ikke mere om træning end dig - til gengæld har jeg taget mig god tid til at teste produkterne.
Frede
Frederik
Ejer og redaktør